Hyvää pääsiäistä! Joyeuses Pâques!

 

Vapaan viikonlopun ykkösetu on tietenkin se, että ehtii päivittämään blogia useammin! Lisäilin pari kuvaa myös edelleiseen postaukseen, koska se tuli julkaistua eilen illalla vähän kiireessä.

Eilen vietin iltaa ensimmäistä kertaa suomiporukassa (tutustuin tyyppeihin vasta toisssapäivänä), ja olipas jännää puhua suomea!! Käytin ihan omituisia ilmaisuja ja tuntui, että oli vaikea osallistua niin nopeatempoiseen keskusteluun, mutta toisaalta oli ihana kun osasi (jähmeydestä huolimatta) ilmaista itseään paljon täsmällisemmin ja hauskemmin kuin ranskaksi :D Täällä puhun lähes pelkästään ranskaa, ja huomaan, että ärsyynnyn vähän jos joutuu vaihtamaan enkkuun.

Vietettiin pääsiäistä Parc Tête d'Orissa munanmetsästyksen, pantomiimi-leikkien ja piknikin merkeissä. Nähtiin lisäksi lihansyöjäkasveja, bambeja ja kirahveja! Niin ja kiitos blogin kuvista kuuluu itseni lisäksi mun vaihtarikavereille, tarkkasilmäiset ovat varmasti huomanneet, että kaikki kuvat eivät ole iPhone-laatuisia ;).

 

 

paque13.jpg

Otettiinkin äkkilähtö Marokkoon :). Ei vais, mutta kasvihuoneissa oli ihana lämmitellä, koska tänään oli aurinkoinen, mutta tuulinen päivä.

 

 

IMG_5737.jpg

 

 

 

IMG_5742.jpg

Tälläinen kärpäsloukku mulla oli pienenä :D!

 

 

paque8.jpg

 

 

 

IMG_5744.jpg

 

 

 

paque7.jpg

 

 

 

paque4.jpg

Munajahdissa!!

 

 

paque2.jpg

 

 

 

paque1.jpg

 

 

 

paque15.jpg

Pakollinen ONLY LYON -turistikuva.

 

 

Tänä viikonloppuna oon myös skypetelly ennätyspaljon ihmisten kanssa, mikä on ollut tosi kivaa! Niin ja on ollut ihanaa saada kortteja ja tuliaisia Suomesta, kiitos!!

Tänä iltana aattelin vaan laittaa kämpillä ruokaa, skypettää vähän lisää ja mennä ajoissa nukkumaan. Ensi viikolla onkin sitten kaksi esitelmää ja kaksi tenttiä, ja 9.-20.4. oon LOMALLA!!!!<3 Ja onneksi ihan olikealla lomalla, ettei tarvitse lukea vielä tentteihin sen aikana. Vietän varmaan puolet lomasta Lyonissa, koska mulla tulee taas sukulaisia kylään, jee! Ja loppupuoliskon mahdollisesti Ateenassa tai jossakin päin Ranskaa, aletaan ensi viikolla suunnitella minne sitä tällä kertaa matkustaisi. 

 

Bisous!!xx

 

<3: Niina