Moikka!

 

Loma on nyt lomailtu (teen siitä oman postauksen), mutta mulla on aika pehmeä lasku arkeen: Tänään eka luento alkaa vasta 14h, ja useampia luentoja on peruttu tältä viikolta. Tentteihin pitää tosin alkaa lukea jo tänään. 

 

Tässä kuvina viime viikkojen tapahtumia:

 

 

IMG_5775.jpg

Osallistuttiin Pub Quiziin, meidän sijoitus ei ollut kovin kummoinen, mutta ehkä ens kerralla.

 

 

IMG_5778.jpg

 

 

 

IMG_5779.jpg

 

 

IMG_5786.jpg

 

 

IMG_5800.jpg

Sininen hetki.

 

 

Lehdet on jo vihreinä ja kukat kukkii, tänä vuonna saan nauttia ainakin puoli vuotta kesästä. Aamupala läheisessä puistossa:

 

 

IMG_5809.jpg

 

 

IMG_5810.jpg

Koitan lukea täällä kaiken mahdollisen ranskaksi. 

 

 

Lyonissa on ollut ihan mahtavat säät nyt noin parin viikon ajan, helleraja on mennyt useana päivänä rikki ja muuten on ollut reilu 20 astetta joka päivä! Mulla oli taas sukulaisia kyläilemässä täällä, ja oli kýllä ihana loman alkupuolisko heidän kanssaan<3 Tehtiin mm. risteily Saône-joella, joka oli ihan huippu!  Alkuviikosta kierreltiin Lyonin nähtävyyksiä ja nautittiin helteestä:

 

 

IMG_5815.jpg

 

 

IMG_5817.jpg

 

 

IMG_5835.jpg

 

 

IMG_5821.jpg

 

 

IMG_5826.jpg

Kirjamarkkinat Saônen rannalla.

 

 

IMG_5832.jpg

 

 

IMG_5845.jpg

 

 

IMG_5838.jpg

 

 

IMG_5855.jpg

Croix-Russen kuuluisat seinämaalaukset, Le Mur des Canuts.

 

 

IMG_5865.jpg

 

 

IMG_5867.jpg

 

 

IMG_5870.jpg

Löysin vuosien etsinnän tuloksena vihdoin sen oikean repun <3!!

 

 

Tällä viikolla on ohjelmassa tentteihin lukemista, pyykinpesua ja muita arkisia juttuja. Ensi viikonloppuna juhlin mun synttäreitä Lyonissa, pidetään piknik joen rannalla, jos vaan säät sallii! Ja luentoja on jäljellä enää reilu viikon ajan!! Ihan hullua ja haikeeta. Viime viikolla oli jo Langue & Culture Francaises -kurssin vika luento ja tunnin loppu puolella pidettiin pienet "juhlat" :D. Se kurssi oli ehkä mun lemppari täällä, koska proffa oli tosi mukava ja innostava ja aiheet aina kiinnostavia.

Muutenkin ollaan aika lopun tunnelmissa, vaikka vaihtoa on vielä jäljellä melkein kaksi kuukautta. Ei mene päivääkään, että ei puhuttaisi edes vähän siitä, että kohta loppu lähenee ja mitä sitten tapahtuu. En halua hirveästi murehtia etukäteen, mutta sydäntä särkee sanoa heippa ihmisille, joita täällä näkee lähes joka päivä, ja joiden kanssa on kokenut yhdessä kaiken.

 

 Nyt pitää kiirehtiä luennolle! Mukavaa päivää kaikille, bisous! 

 

<3: Niina 

 

IMG_5768.jpg